Beauty by Mode Accent

Naast sieraden heeft Mode Accent ook een klein assortiment aan luxe Beauty artikelen. Laat je inspireren door ons huidige aanbod van DR. JUCHHEIM.

De producten van Juchheim Cosmetics hebben geweldige en zichtbare resultaten op zowel korte als lange termijn. Hiermee zijn zij in de beautywereld toonaangevend en onderscheidend. De eerste resultaten van de gezichtsproducten zie je vaal al binnen enkele minuten en die van de lichaamsproducten al binnen enkele uren! Bovendien zijn alle ingrediënten 100% natuurlijk.

Natuurlijk is het makkelijk om alles klakkeloos over te nemen. Maar om te zien of een product ook daadwerkelijk werkt, nemen we eerst zelf de proef op de som. We zijn begonnen met ByeByeCellulite van Juchheim. Al binnen een week waren we razend enthousiast. Die broek waarin je alle putjes en oneffenheden zag kon na 1 week smeren zonder gene gedragen worden.

Ben je op zoek naar een product van dit fijne merk en staat die niet bij ons op de site? Neem gerust contact op via telefoon of contactpagina. Het volledige aanbod kun je vinden op https://modeaccent.juchheim-methode.de

Dr. med. Jürgen Juchheim

Dr. med. Jürgen Juchheim is al meer dan 35 jaar arts in het centrum van München. Zijn focus als specialist op het gebied van esthetische geneeskunde evenals regeneratieve geneeskunde en immunologie zijn geen contradicties voor hem, maar een uitdrukking van de overtuiging dat uiterlijke schoonheid hand in hand moet gaan met innerlijk welzijn en evenwicht. Alleen dan is de persoon aantrekkelijk en mooi, ongeacht zijn leeftijd en zijn omstandigheden.

De verbetering van het uiterlijk draagt ​​aanzienlijk bij aan de stabilisatie van de innerlijke balans. Een mooi, goed verzorgd uiterlijk versterkt het zelfvertrouwen, verbetert het charisma en de aantrekkelijkheid. Deze holistische interactie, om zichzelf van binnen en van buiten te versterken en in harmonie met zichzelf te leven, heeft zijn medische werk en werk al meer dan 30 jaar bepaald.

MODE ACCENT

follow us

0