BETALEN

Bij Mode Accent kun je op verschillende manieren veilig afrekenen.
iDEAL logo
Schermafbeelding 2016-08-02 om 19.16.23
Schermafbeelding 2016-08-29 om 12.12.16

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Vooruitbetaling houdt in dat U een bestelling plaatst en dat U vervolgens een factuur ontvangt. U betaald vervolgens het totaalbedrag door middel van internetbankieren op bankrekening nummer Iban: NL86 RABO 0149183925 , BIC: RABO NL 2U t.n.v. Mode Accent. Wanneer wij het geld hebben ontvangen sturen wij de bestelling op.

Paypal is een veilig betaalsyteem waarmee je gemakkelijk online kunt betalen. Je kunt het zien als een extra bankrekening die je hebt naast je reguliere bankrekening. Bij Paypal moet je dus ook een rekening openen, alleen krijg je geen bankrekeningnummer maar wordt de Paypal rekening gekoppeld aan jouw email adres. Aanmelden is heel eenvoudig, ga naar de Nederlandse website van Paypal, www.paypal.nl, en volg de instructies.

MODE ACCENT

follow us

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0