RETOURNEREN

Zijn je aankopen toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen via ons contactpagina en vermeld daarin je naam, ordernummer, product, rekeningnummer en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres in Dennenburg. Wij dienen de retour binnen 7 kalenderdagen na aanmelding ontvangen te hebben.

We zullen het aankoopbedrag excl. de aan ons en door ons betaalde verzendkosten, na positieve beoordeling binnen 10 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

  • Back orders (dit zijn speciaal voor jou bestelde artikelen) kunnen niet geretourneerd worden.
  • Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien het product geheel is en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen is, e.a. ter beoordeling van Mode Accent.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Mode Accent niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed. Je kunt het pakje terugsturen naar:

 Mode Accent
Osstraat 2a
5352 KA Dennenburg
 

 

 

MODE ACCENT

follow us

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0