SJAALS
SJAALS
SJAALS
SHOP SJAALS
Mr. Mistør heren shawl Jan
Mr. Mistør heren shawl Ger
Mr. Mistør heren sjaal Cor
Mr. Mistør heren shawl Cor

Dames en Heren Sjaals

In onze collectie vind je dames- en herensjaals. Mode Accent is officieel dealer van Solito en Mr. Mistor.

Sjaals heb je in allerlei soorten en maten. Voor ieder seizoen is er een passende sjaal te vinden. Een gebreide of wollen sjaal voor een koude dag, of een luchtige variant voor een heerlijke zonnige dag. Met leuke sjaals kun je iedere outfit snel veranderen of aanpassen. Zelfs met de eenvoudigste kleding zie je er in een handomdraai fashionable uit.

Solito

Maak kennis met een zeer uitgebreide collectie sjaals van het bijzondere merk Solito. Solito is vervaardigd uit een mix van fijne stoffen, afwisselend van katoen, wol, viscose en cashmere. De shawls zijn ontworpen met veel aandacht voor de details, die de shawls zo bijzonder maken. De constante wisseling in de collectie, zorgt voor een regelmatige diversiteit. De Solito shawls zijn royaal van formaat en hebben een exclusieve internationale look, mede omdat er maar kleine aantallen per model worden geproduceerd. Exclusiviteit verzekerd dus!

Mr. Mistor

MEET MR. MISTØR, een nieuwe accessoire label voor mannen. Ontworpen in Amsterdam, maar met een Scandinavisch tintje.

Bijzondere merken in onze collectie

Solito en Mr Mistor hebben wij geselecteerd bij het vinden van trendy accessoires. We vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de merken die we aanbieden van goede kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe en mooie accessoires. Heb je suggesties of ben je op zoek naar een sjaal die wij niet in ons assortiment hebben? Neem dan contact op via telefoon of stuur een bericht via de contactpagina en wij zorgen er voor dat de sjaal binnen enkele dagen, mits op voorraad bij de leverancier, in huis is.

MODE ACCENT

follow us

0