VERZENDEN

VERZENDEN

Wij zullen ons uiterste best doen om je z.s.m. het bestelde artikel toe te zenden. Kleine artikelen worden standaard verzonden in een “bubbeltjes”enveloppe met postzegels. Dit is geheel op uw eigen risico.

Hoe lang duurt het voordat het pakje in huis is?

Na bevestiging van uw betaling versturen wij het artikel, indien voorradig en voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag naar je toe met PostNL. Met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis. Als we het artikel niet op voorraad hebben bestellen we het speciaal voor je bij de leverancier (back order*) en stellen je op de hoogte als dit langer dan 2-5 dagen wordt. Afhankelijk van het merk duurt dit 2 tot 10 werkdagen.

Moet je aanwezig zijn tijdens de bezorging?

PostNL doet een eerste bezorg poging. Als je niet thuis bent, laat PostNL een kaartje achter met verschillende mogelijkheden. Pakketjes per DHL worden naar een dichtstbijzijnd DHL shop verzonden. Voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te wachten en dat je het pakket op een door jou uitgekozen tijdstip kunt ophalen.

Gratis* verzending binnen Nederland v.a. 75.- euro (m.u.v. afgeprijsde artikelen).

Voor brief en brievenbuspakketjes tot 250 gram en tot € 75,- euro wordt € 2,25 in rekening gebracht. Bij brievenbus pakketjes zwaarder dan 250 gram wordt € 4,00 in rekening gebracht. Dit wordt dan automatisch een track & trace zending. Wil je brief en brievenbuspakketjes volgen dan kan dit via www.tracktrace.nl en zijn de kosten € 4,00.

Voor pakketten tot 75,- euro wordt € 6,95 of € 5,- in rekening gebracht; via PostNL kost dit € 6,95 en via DHL zijn de kosten € 5,-. Beide zijn te volgen via www.tracktrace.nl

Voor bestellingen buiten Nederland maar binnen Europa wordt € 13,00 in rekening gebracht. Dit is incl. track & trace code, zodat je je pakket kunt volgen.

Bestellingen boven 75,- euro worden gratis* (m.u.v. afgeprijsde artikelen) door Mode Accent verzonden binnen Nederland met DHL.

*Indien gratis verzonden artikelen retour worden gestuurd worden de gemaakte verzendkosten in rekening gebracht en verrekend met het te crediteren bedrag.

Wij laten onze pakketjes door PostNL en DHL bezorgen, dit is normaal altijd een dag later (met uitzondering van het weekend). U krijgt altijd een bericht over de verzenddatum van uw bestelling. Klachten over niet aangeleverde artikelen kunnen alleen behandeld worden met track & trace verzending en binnen 4 dagen na verzending. Het invullen van uw adresgegevens dient zorgvulig te gebeuren. Wanneer dit onjuist is ingevuld, is dit uw eigen risico.
Mode Accent is nimmer aansprakelijk voor het later leveren door PostNL of DHL.

 

MODE ACCENT

follow us

FACEBOOK   /   INSTAGRAM

0